Kvdbil öppnar nytt i Getinge

Kvdbil öppnar ny försäljningsanläggning i halländska Getinge, i samarbete med den lokala bilhandlaren och verkstaden Nika Motors. 

– Vi har sett ökat intresse för begagnade bilar de senaste åren och i takt med den ökade inflationen vänder sig allt fler till begagnatmarknaden. Genom att öppna försäljningsanläggningar runt om i landet hoppas vi kunna nå ut till ännu fler kunder och på så sätt göra det enklare och mer prisvärt att göra bilaffärer, säger Daniel Odsberg, försäljningschef på Kvdbil.

I Hallands län finns fyra procent av den svenska bilparken och den vanligaste bilen i länet är Volvo V70, följt av Volkswagen Golf och Volvo V60.

– Vi är oerhört glada över att bli en ny försäljningsanläggning till Kvdbil. Ett stort utbud begagnade bilar kommer nu närmare Getinge och Halmstad och vi ser fram emot att bygga starka relationer framåt, med nya kunder som vill sälja eller köpa en begagnad bil, och med alla medarbetare inom Kvdbil, säger Fisnik Nika, vd för Nika motors.

De 10 vanligaste bilmodellerna i Hallands län:

  1. Volvo V70
  2. Volkswagen Golf
  3. Volvo V60
  4. Volvo XC60
  5. Volkswagen Passat
  6. Ford Focus
  7. Kia Ceed
  8. Toyota Yaris
  9. Renault Clio
  10. Volvo V40


Här finns Kvdbil

Getinge, Jönköping, Ödeshög, Arboga, Uppsala och Karlstad, samt Bromölla, Kungälv, Linköping, Luleå, Sundsvall, Svedala, Södertälje, Umeå, Visby, Åkersberga och Östersund.

Nella Bergström

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar