På ny tjänst

Filip Ceder började i augusti på Daal bil, efter fem år som marknadschef för begagnat på Skobes. I dag, efter fyra månader på tjänsten, sade han upp sig och går med omedelbar verkan.

Filip Ceder kommenterar beskedet skriftligen, på följande vis:

”Jag anställdes för att genomföra stora förändringar samt påskynda processen med att gå med i MRF. Dock har förutsättningarna snabbt ändrats. Branschen står inför stora utmaningar och Daal bil behöver fokusera på sin kärnverksamhet. I och med det ser jag att det bästa jag kan göra är att kliva åt sidan då jag inte kommer att kunna fullfölja mitt uppdrag på ett bra sätt. Både jag och Daal bil tycker detta är tråkigt. Jag önskar dem lycka till och är säker på att våra vägar kommer att korsas igen i framtiden. Vad jag nu ska göra återstår att se. Men att det blir något som rör begagnat är nog hyfsat säkert.”

Nella Bergström

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *